CV

Na mijn studie werktuigbouwkunde heb ik (wiskunde)software geschreven voor het basisonderwijs (ABC). Tijdens deze werkzaanheden droeg ik ook zorg voor de grafische vormgeving.
Vervolgens trad ik in dienst van de UvA als COO-medewerker en heb diverse statistiek Courseware (Authorware) vervaardigd voor studenten Psychologie.
Na deze periode ben ik freelance werkzaam geweest o.a. bij Multimedia bedrijf ICATT, uitgeverij BOOM en ontwerpbureau PINXIT.
Vanaf 2001 tot 2007 heb ik gewerkt geweest bij @VISION. Een bedrijf dat e-learning vervaardigt voor luchtvaartindustrie.
Het kenmerkende voor de meeste werkzaamheden is dat ik het van kop tot staart uitvoer. Van zowel inventariseren, ontwerpen, programmeren tot implementeren.

1988-1989 – ABC – software vervaardigen voor basisonderwijs
1989-1992 – UVA – courseware vervaardigen voor het statistiek onderwijs
1992-1997 - ICATT – multimedia bedrijf – Projectleider en webdesigner
Verantwoordelijk voor:• het realiseren van Internet-projecten• Interface-ontwerp en webdesign• Consultancy en conceptontwerp• Procesbewaking • Klantcontact
1998 - PINXIT – als freelancer werkzaam bij ontwerpbureau Pinxit, webdsigner, dtp’er
2002-2006 @VISION – als technische programmeur/ e-learning programmeur verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van e-learning cursussen tbv de vliegtuigindustrie waaronder het De-icen en anti-icen van vliegtuigen, IATA airside safety, veiligheidsronde Schiphol voor diverse opdrachtgevers 

opleiding
2001 internet programmeur
2000 Cursus Macromind Director
1979 - 1987 Werktuigbouwkunde. Universiteit Twente te Enschede (ir)
1972 - 1987 Atheneum B

Programmeerervaring o.a JavaScript, ASP, PHP, Pascal, MS Word 

Goede beheersing van grafische en DTP-applicaties o.a. diverse Adobe Creative Suite CS4 Internetapplicaties (Dreamweaver, Flash, Acrobat)

Websites gebouwd in Drupal, Joomla, Wordpress en Typo3, Codeigniter en eigen taylormade CMS